Sveta Ana logo
frflag hr

Povijest parka

 

Projekt je zasnovan na tri temeljne ideje :

  • pružiti okvir za razvoj senzorike i motorike za djecu s posebnim potrebama
  • obogaćenje turističke ponude dubrovačkog kraja
  • stvaranje trajnog izletišta za lokalno stanovništvo i oživljavanje tipičnog sela

Helena i Roger su roditelji dvoje djece s posebnim potrebama i u više navrata im je bila savjetovana posjeta adrenalinskom parku od strane zdravstvenih institucija. Kad su počeli s izradom projekta, nije bilo niti jedan park tog tipa u cijeloj Dalmaciji.
Ujedno je pronaći mjesto za obiteljski izlet koji pruža odvajanje od urbanog života Dubrovnika, a opet nije predaleko radi djece. Adrenalinski park je stvoren za obitelji da svatko može doći i pronaći aktivnosti po svom ukusu.
Vlasnici parka su gradski vodiči s dugogodišnjim iskustvom rada na organizaciji incentiva i tematskih putovanja. Svjesni nedostatka prostora i ponude za originalne sportske izlete, odlučili su se na razvoj projekta adrenalinskog parka kao jednog oblika pomoći svim sudionicima u turizmu na području Dubrovnika za što uspješniji rad na zadovoljstvo njihovih klijenata.
Sveta Ana je član udruge agroturizma Konavala - sekcije za sportske i rekreacijske programe. Sveta Ana potiče valorizaciju baštine, autentični i odgovorni turizam.


 

image
MultiSport izleti
image
Paintball

image

Kontakt

image

Praktične informacije

image

Cjenik

image

Povijest parka